Holy Curves!


Kotisivut: www.holycurves.net / Facebook

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Olivia Rouge ja Cherrie A. Dorable ovat olleet osa suomalaisen burleskin tienraivaajia vuodesta 2008 lähtien, Olivia Rougen ollessa Suomen ensimmäinen burleskitaiteilija. Nyt uusi ja entistä kimaltavampi duo on valmiina valloittamaan koko Suomen näyttävillä esityksillä jotka saavat posket punottamaan ihastuksesta!

Heidän repertuaarinsa sisältää esityksiä hillittömästä Minni Hiirestä ja viattomasta paimentolaistytöstä paheellisiin gangstereihin, mystiseen Femme Fataleen ja totaaliseen miestennielijään sekä viehkeään ja herkkään Viuhkatanssiin. Cherrie ja Olivia ovat esiintyneet maailman arvostetuimmassa burleskitapahtumassa Las Vegasissa / Burlesque Hall of Fame Weekend, sekä Hollywoodissa, New Yorkissa, Tukholmassa, Lontoossa, milanossa, Roomassa ja Torinossa, sekä tietysti ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa ja yksityisjuhlissa. Heidän tavaramerkkejään ovat mukaansa tempaava musiikki, juonelliset esitykset sekä upeat puvustukset joita valmistellaan kuukausien ajan. Kaikki on sidottu yhteen autenttista vanhan ajan glamouria tihkuviin kokonaisuuksiin joista muodostuu ikimuistoinen elämys!

 

BURLESKISHOW

Klassinen burkleski on lähtöisin 1900 –luvun alusta ja koostuu esimerkiksi Big Band –klassikoista, riisumisesta, tanssista, huumorista ja teatterista. Kyseessä onkin esitys kaikille aisteille.

Punaisena lankana on menneiden vuosikymmenten glamour ja fantasiantäytteiset esitykset joissa ”tease” eli kiusoittelu on tärkeämpää kuin ”strip” eli riisuutuminen.

Holy Curves! tarjoaa Teille laajassa repertuaarissaan erilaisia n. 5 minuuttia kestäviä soolo- ja ryhmänumeroita, joista voitte halutassanne valita tilaisuuden teemaan sopivat esitykset.

Burleskiesitys huipentuu kun esiintyjällä on päällään enää tasselit eli nännit peittävä somistus sekä string-alushousut tai ”merkin” eli kaiken oleellisen peittävä kimaltava koriste.

Holy Curves! sopii erinomaisesti yksityisjuhliin, yökerhoihin, festivaaleille, lanseeraustapahtumiin, bändien go-go tanssijoiksi, teemajuhliin ja kaikkiin muihinkin tilaisuuksiin missä halutaan hieman räväkkäämpää ohjelmaa!

Katso maistiaiset Holy Curves! showsta:

Jäsenet:
Olivia Rouge
Cherrie A. Dorable

Kommentointi on suljettu.