Tiedotus

Sam Agency Oy tarjoaa monipuolisia tiedotuspalveluja artisteille, yrityksille kuin yhdistyksillekin. Palvelumme sisältää niin perinteisten mediatiedotteiden laatimisen ja julkaisun, kuin sosiaalisen median toimenpiteet ja hallinnan. Palvelu on kattava ja pohjautuu jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tavoitteisiin ja tarpeisiin.

Esimerkkejä palvelusta:

- Haluatko julkaisusi arvioitavaksi, tai kasvattaa sen näkyvyyttä mediassa? Erityisosaamisemme perinteisen mediatiedottamisen lisäksi on laaja blogitiedottaminen niin ulkomailla, kuin Suomessakin. Tiedottaminen on mahdollista kohdentaa erikoisemmille markkina-alueille, kuten esimerkiksi Venäjälle.

- Jätä perinteiset saatekirjeet ja tiedotteet meidän huoleksemme. Tuotamme sisällön toiveidesi mukaan ja hoidamme jakelun asianmukaisiin kanaviin!

- Meiltä saat asiantuntevaa ohjeistusta sosiaalisen median ylläpitoon ja tarvittaessa myös markkinointi, kampanjat ja linkitykset!

- Toteutamme myös esimerkiksi tapahtumapromootion ja tiedottamisen laajassa mittakaavassa.

Jokaisen tarpeet ovat yksilölliset, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kerro minkälaista tiedotusta tarvitset! Palvelun kartoitus on aina ilmainen.

Kommentointi on suljettu.