The Rivers Of Mars

Kotisivut: www.theriversofmars.com / www.facebook.com

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Jyväskylässä vastasyntynyt rockmammutinpoikanen The Rivers of Mars antaa debyyttisinglellään ensimakua Maya-kalenterin viimeisenä vuonna julkaistavalta esikoisalbumiltaan. Korporaation kantaisä ja kynämies Antti Seppä pitää kappaleitaan näennäisen joutenolon sivutuotteina eikä usko todellisuuden kuuluvan vahvimpiin puoliinsa. Mies kiteyttää työnsä tyylilleen uskollisesti:

- Elämästä voi tehdä musiikkia, mutta musiikista ei voi tehdä elämää. Pitää olla joku oikea ihminen, joka on rakastanut, että voi laulaa rakkaudesta, vihannut, että voi laulaa vihasta, kärsinyt, että voi laulaa toivosta – ja vähän hullu, että haluaa ylipäänsä laulaa mistään.

Korporaation kantaisänä ja kynämiehenä toimii Antti Seppä, eteerisen elämänmakuisista kitaravalleista vastaa virtuoosimainen kitarapartio: Esa Perämäki ja Matias Haavisto. Positiivista energiaa koko musiikillisella olemuksellaan hehkuvan combon komppiosastolla meuhkaa elastisen dynaamisesta groovestaan kuulu Jaakko Tabell sekä herkästi tyylittelevä basso­taiteilija Petri Jaakonaho. Kun rakkaasta harrastuksestaan, tupakoinnista, tinkimättömän Antti Sepän teräksinen tenoriääni kantaa, kuin kiimaisen kukon kutsu kuulaana kevätaamuna, on stadionin katkuinen epookkispektaakkeli valmis.

Love.State.Awakening -albumin on miksannut Hiili Hiilesmaa (Him, Apocalyptica etc.) Yellow House Studiolla ja masteroinut Hans Olsson-Brookes Svenska Grammofon Studiolla.

Eri puolilla valtakunnan mediaa bändiä on ehditty vertaamaan Interpoliin, Mobyyn, U2:n, Remiin, Von Hertzen Brothersiin, Suedeen –  jopa The Beatlesiin jne. Bändin soundissa on siis oltava jotain todella uniikkia – ehkä tuttuakin.

Lokeroinnit silti sikseen, tämä bändi tuo suomalaiselle musiikkikentälle omanlaisensa soundin ja tyylin.

Kuuntele ”Love is on the way”:
Katso Awakening-musiikkivideo täältä:
http://www.youtube.com/watch?v=jnZGI2wzm1k

Jäsenet:
Antti Seppä – Laulu
Matias Haavisto – Kitara & taustalaulu
Esa Perämäki – Kitara & taustalaulu
Petri Jaakonaho – Basso
Jaakko Tabell – Rummut

Kommentointi on suljettu.