Isäntä meidänKotisivut: www.isantameidan.com / Facebook / Myspace
Lavakartat: Isanta-Meidan-Tekniikkaraider

Myynti:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Roudasta runoutta, raudasta raskasta rockia – Isäntä Meidän kymmenessä virkkeessä

Isäntä Meidän on raskaisiin raameihin puettu hyvien laulujen palvelija. Kokkolalaisnelikon musiikillinen maisema on voimasointujen siivillä syvälle tajuntaan täräyttävää heviä. Ripaus rehtiä hikeä ja luonnollista karismaa merkitsevät yhtyeelle enemmän kuin alleviivattu äijäily, sillä tekorankka teutarointi on vain tiellä, kun musiikkia tehdään sielujen ja sydänten kielillä.

Isäntä Meidän astui maailmaan loppuvuodesta 2005, kun monella metallityömaalla kolistelleet Jouni Nikula, Timo ja Pasi Kauppinen sekä Jukka-Pekka Koivisto yhdistivät voimansa. Jo yhtyeen ensisinkku, väkevä ja pysäyttävä Heinäseivästäjä, niitti valtakunnallista huomiota. Sävelillään ja sanoillaan kylmiä väreitä kylvävä Isäntä Meidän oli päästetty irti.

Isäntä Meidän ravistelee kangistuneimman suomihevin perusarvoja harkitusti käyttämillään urkumatoilla. Aidon Hammondin kuin äärettömyyden syövereistä jylisevä sointi on muodostunut yhtyeen tavaramerkiksi, joka huokuu sähköiseen äänimaailmaan luonnollista lämpöä.

Energisesti vyöryvää shuffle-komppia, voimallisia balladeja ja kesyttämättömiä vauhtipaloja. Vuonna 2009 julkaistu albumi Vereen Piirretty Viiva toi kotimaisin sanansäikein laulettuun raskaaseen rockiin uutta ulottuvuutta.

Syksyllä 2009 Isäntä Meidän sai uutta ilmettä ja tekemisen meininkiä, kun Jani ”Hurtsi” Hurula hyppäsi rumpujen taakse ja Jani Kemppinen otti haltuunsa koskettimet. Isännät aloittivat uudella kokoonpanolla studiotyöt ja huhtikuussa 2011 julkaistiin toinen levy. Saman vuoden elokuussa Jouni Nikula päätti jättää yhtyeen ja tilalle valikoitui samanhenkistä isäntävoimaa kantava Johan Huhta.

Uuden kokoonpanon sähköistä meininkiä voi katsella lokakuussa 2012 julkaistulta The Rock –Live keikkataltioinnilta.

Jäsenet:
Johan Huhta – Laulu
Timo Kauppinen – Kitarat & taustalaulu
Pasi Kauppinen – Basso & taustalaulu
Jani ”Hurtsi” Hurula – Rummut
Jani Kemppinen – Hammond, piano & syntetisoijat


Kommentointi on suljettu.