Veljenpojat

 

Nettisivut: www.veljenpojat.com / www.facebook.com/veljenpojat
Lavakartat: VP lavakartta DJ_REV_B Model (1)

Myyjä:
Rami Hirvelä
+358 (0)40 487 4644

Veljenpojat on Tervakoskelta lähtöisin oleva suomenkielinen hiphop -ryhmä, joka sai alkunsa 2000-luvun alkupuolella. Yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu on ”Erittäin hyvä”, jolla lainataan Mascaran vuoden 1996 -hittiä. Kappaleen on tehnyt  suomalainen MGI eli Henri Lanz, joka on tunnettu mm. 50 Centin, Justin Bieberin ja Sean Kingstonin kanssa tehdystä yhteistyöstä.

Vuoden 2004 joulukuussa Veljenpojat teki debyyttinsä Suomen keikkalavoille ja ovat siitä lähtien kiertäneet Suomea hankkien energisen ja viihdyttävän keikkabändin maineen. Veljenpojilla on takana lähes 100 keikkaa ja yhtyettä onkin nähty mm. Summer Upissa, Blockfestissä ja Pipefestissä. Yhtyeen jäsenistä Meissi on julkaissut neljä sooloalbumia ja vuonna 2007 julkaistulta ”Kauas Pilvet Karkaa” albumilta nousi isoimmaksi hitiksi ”Rakennettu alusta feat. Jopi”. Myös yhtyeeseen kuuluvat Jopi ja Japi ovat julkaisseet yhteisalbumin ”Ei nimi miestä pahenna” vuonna 2009.

Keväällä 2011 Veljenpojat allekirjoittivat levytyssopimuksen yhdessä Emi Music Finlandin kanssa ja heidän ensimmäinen singlensä ”Erittäin hyvä” ilmestyi toukokuussa. Single kilpaili Voicen virallisessa kesähittikisassa sekä voitti YleX:n viikonrytmibarometrin. Keväällä 2012 Veljenpojat siirtyivät Emiltä Jiffel Music Groupiin ja kesällä heidän suojistaan julkaistiinkin single ”Suomineito”, joka keräsi suosiota niin internetissä kuin NRJ:n hitti vai huti skabassa.

Veljenpojilta on tulossa kolmas single marraskuussa sekä kauan odotettu kokonainen albumi heti vuoden 2013 alussa, joten olkaahan korvat tarkkana !

Veljenpojat:
Marko Sievälä
Joonas Vuorela
Jarkko Tauru

Kommentointi on suljettu.