April

kotisivut: www.aprilweb.net
lavakartat: April input list 2008

myyjä:
Rami Hirvelä
+358 (0)40 487 4644

Jos intohimolla on ääni, sen täytyy kuulua helsinkiläiselle alternative metal –kombo Aprilille. Bändin toinen albumi ”Anthems for the Rejected” on täynnä kaihoisaa ja intensiivistä laulua, kirskuvia kitarakuvioita ja energisiä rytmejä. Komeasti laukkaavan ”Blades of Steelin” ja eeppisen ”The Skies Came Aliven” kautta viisikko kaahaa kohti ”The Warin” ja ”The Rejectedin” metallimyrskyjä, unohtamatta rakkauttaan melodioihin ja tarttuviin kertosäkeistöihin. Aprilin tavoitteena onkin ollut monipuolinen ja haasteellinen metallikiekko, joka pitää otteessaan alusta loppuun.

April julkaisi debyyttialbuminsa ”Tidelines” helmikuussa 2007. Albumi sai ylistäviä arvioita (mm. 4/5 Inferno, 7/10 Metal Hammer UK, 4/5 Noise.fi, 9,5/10 Rockinboy.de) ja siivitti yhtyeen lähes koko vuoden kestäneelle kiertueelle, joka ulottui myös Venäjälle ja Ruotsiin.

Huhtikuussa 2008 April matkusti Uumajaan, Ruotsiin, äänittämään kakkosalbumiaan. ”Anthems for the Rejected” on nauhoitettu Tonteknik Recording -studiolla. Levyn ovat tuottaneet Pelle Henricsson ja Eskil Lövström, jotka tunnetaan työstään Refusedin, In Flamesin, Meshuggahin, Cult of Lunan ja Poison The Wellin kanssa.

”Anthems for the Rejected” julkaistiin Suomessa 27.8.2008 ja 4.11.2008 USA:ssa. Samaan aikaan yhtye starttasi mittavalle, yli 20 keikkaa käsittävälle kiertueelle.

Jäsenet:
Tuomas Rauhala: rummut
Hakim Hietikko: laulu & kitara
Janne Aulavuori: kitara & taustalaulu
Maarik Leppä: basso
Mikko Merilinna: kitara & taustalaulu

Kommentointi on suljettu.