Tacere

Kotisivut: www.tacere.net / www.facebook.com
Lavakartat: Tacere stageplan

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Ensialbumillaan mm. Aasiassa suurta suosiota niittänyt Tacere on vihdoin julkistanut uuden kokoonpanonsa. Uusi laulaja Taiya R. tuli valituksi massiivisen yli puoli vuotta kestäneen hakuprosessin tuloksena. Bändi otti riveihinsä myös uuden kosketinsoittajan, Veli-Matti Kanasen, joka on soittanut mm. Poisonblackin ja Eternal Tears of Sorrowin kanssa. Bändin johtohahmo Karri Knuuttila kommentoi asiaa seuraavasti:

”Me oltiin erittäin yllättyneitä hakijoiden järjettömän suuresta määrästä ja oli erittäin vaikeaa valita yksi paras laulaja. Mielenkiintoisia tyyppejä oli paljon, esimerkkeinä vaikkapa yksi tämän vuoden Idols finalisteista, Lontoolainen musikaalitähti ja Hollywoodissa vaikuttava laulaja/pin-up malli. Mutta Taiyassa kuitenkin kiteytyi kaikki se mitä me uudelta laulajalta haluttiin: Taiya on äärettömän lahjakas laulaja, näyttää pirun hyvältä, sillä on erittäin paljon rock asennetta ja kaikista tärkeimpänä asiana: me tullaan Taiyan kanssa toimeen persoonien tasolla loistavasti.”

Viimeisimmän albuminsa Tacere julkaisi pitkän studiossa ahertamisen jälkeen marraskuussa 2012. Kasaan saatiin uskomatonta materiaalia, unelma kokoonpano sekä enemmän intoa ja energiaa kuin ikinä ennen.

Kuuntele:

Jäsenet:
Pekka – Basso
Karri – Laulu & kitara
Jake – Rummut
Taiya – Laulu

Kommentointi on suljettu.