Collarbone

Kotisivut: www.collarbone.org / Facebook
Lavakartat: COLLARBONE BAND tech rider 2011

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Helsinkiläinen Collarbone kutsuu kaikki bileisiin kakkosalbumillaan ”Pretty Dirty”! Albumi  iskeytyi kauppoihin vuoden 2010 huhtikuussa Universal Musicin kautta. Levy on täynnä tarttuvia ja melodisia rokkibiisejä tulkittuna alavireisillä, kirskuvilla särökitaroilla, paukkuvilla rummuilla, heleillä pianoilla, Hockey Night-henkisillä uruilla ja kuulailla syntetisaattoreilla. ”Pretty Dirty” on yhtä aikaa vakavaa, hilpeää, surumielistä, hauskaa ja ajatuksekasta.

Kakun kuorruttaa kansainvälisen tason solisti nimeltä Thomas Kirjonen, tunnustettu hampurilaisten ystävä! ”I’m gonna love you like a five-pound burger”, toteaa Kirjonen Pretty Dirty -albumin singleraidalla ”The Machine”.

Ensimmäisen virallisen julkaisunsa, ”Devil in Miss Verril” -ep:n, Collarbone julkaisi omakustanteena vuonna 2004 ja debyyttialbumi ”The Back Of Beyond” valmistui kolme vuotta myöhemmin. Albumin alternative rock sai ylistäviä arvioita etenkin ulkomaisissa netti- ja printtimedioissa.

Collarbone on soittanut yhdessä syksystä 2000 asti, joten on perusteltua sanoa että yhtyeen fanipohja on rakennettu kovalla työllä ja kiertämisellä!

Collarbone – erittäin nättii vuodesta 2000!

Kuuntele ”The Machine”:

The Machine from Collarbone (PRETTY DIRTY album out now!) on Myspace.

Jäsenet:
Thomas Kirjonen – Laulu
Janne Suominen – Kitara
Mikko Merilinna – Kitara
Matti Piipponen – Basso
Janne Sivunen – Rummut


Kommentointi on suljettu.