Constantine

kotisivut: constantineband.net / www.facebook.com/constantineband
lavakartat: constantine_stagemap_rider

Myyjä:
Rami Hirvelä
+358 (0)40 487 4644
rami.hirvela(at)samagency.fi

Constantine on jyväskyläläinen melodista heavy metalia soittava bändi. Vuodesta 2006 taukoamatta tähän päivään treenannut, levyttänyt ja keikkaillut bändi on ehtinyt urallaan saavuttamaan nuoreen ikäänsä nähden paljon. Lokakuussa 2011 julkaistu debyyttialbumi ”Divine Design” sai loistavan vastaanoton niin kriitikoilta kuin kuulijoiltakin. Tästä osoituksena mm. Imperiumi.netin Viikon Levy – titteli sekä Meteli.netin Metal Top 100 – listan kärkisija.

Yhtyeen kansansuosiosta kertovat niin Finnish Metal Awardsin Vuoden Tulokas 2011 – palkinnon voittaminen kuin ”The Shadow Within”-biisin radiokampanjakin. FMA:ssa bändin valitsi voittajaksi yleisö, joka oli antanut ääniä yhteensä yli 20 000 kappaletta. Radiokampanja keräsi alle yhdessä päivässä toistasataa Radio Rockin Jone Nikulalle esitettyä biisitoivetta, mikä on eniten koko ohjelman historiassa. Biisi saikin ansaitsemansa radiosoiton.

Lavalla Constantine on omassa elementissään. Yhtye on kiertänyt Suomea kymmenien keikkojen muodossa ja keikkajärjestäjät ovat kerta toisensa jälkeen toivottaneet bändin enemmän kuin tervetulleeksi takaisin.

Kommentointi on suljettu.