Phoenix Effect

Kotisivut: www.phoenixeffect.fi / Facebook
Lavakartat: Technical Rider

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Bändin debyyttilevy ”Cyanide Skies” julkaistiin helmikuussa 2009 ja se nousi julkaisuviikollaan Suomen viralliselle albumilistalle. Siltä lohkaistut singlet ”Broken Promises” ja ”King See No Evil” saivat runsaasti radiosoittoa mm. NRJ:llä, Radio Rockilla ja YleX:llä. Esikoislevyn tiimoilta yhtye keikkaili kotimaisten klubi- ja festarilavojen lisäksi myös Venäjällä ja Saksassa.

Bändin nimeä kantava kakkoslevy on tiivis paketti modernia rockmusiikkia, säilyttäen kuitenkin uskollisuutensa menneiden vuosikymmenten tinkimättömälle rock-meiningille. Levyn kaikki biisit ovat sorvattu yhteisesti koko bändin toimesta, jonka kuulee edellislevyä intensiivisemmästä otteesta. Uuden levyn taustavoimina häärivät edellislevyn tapaan Poets Of The Fallin kaverit, ja kappaleiden tekstit ovat tehty jälleen yhteistyössä Poets-solisti Marko Saareston kanssa.

Phoenix Effect on kahdessa vuodessa kasvanut Janne Kärkkäisen sooloprojektista täysiveriseksi rockbändiksi. Bändi kulutti asvalttia ahkerasti edellisen tiimoilta ja uuden levyn soitanta ja soundi henkivätkin uudenlaista energiaa. Phoenix Effect pääsi koeponnistamaan uuden levyn materiaaliaan keväällä POTF’in lämmittelijänä Suomen isoimmilla lavoilla ja uudet kappaleet saivatkin keikoilla mahtavan vastaanoton.

Jäsenet:
Anton Laurila – Rummut
Lauri Hämäläinen – Basso & laulu
Pyry Nikkilä – Kitara
Janne Kärkkäinen – Laulu & kitara


Kommentointi on suljettu.