Signmark

Signmark_promo2_2014b

Signmark_promo_2014

 

 

 
Media: Kuvat
Kotisivut: www.signmark.biz / Facebook

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Katseltuaan nuorena musiikkivideoita MTV:ltä, Signmark päätti, että jonain päivänä hänen omat musiikkivideonsa pyörisivät myös TV:ssä. Hän tunsi vetoa rap-musiikkiin, jonka biitti viehätti ja jossa tärkeiden asioiden käsitteleminen musiikin avulla oli mahdollista.

Signmark julkaisi maailman ensimmäisen viitotun hip hop -DVD:n vuonna 2006.
Signmarkin toisen albumin, “Breaking the Rules” julkaisija oli Warner Music ja Signmarkista tuli ensimmäinen kuuro koko maailmassa, joka oli saanut levytyssopimuksen kansainvälisen levy-yhtiön kanssa. Signmark on esiintynyt ympäri maailman – 34 maassa tähän saakka. Kappaleet esitetään kansainvälisellä viittomakielellä ja fiitataan englanniksi.

Signmark julkaisi järjestyksessä kolmannen albuminsa, Silent Shoutin 2014 ja albumin jokaisesta kappaleesta tehtiin myös musiikkivideo. Signmark keikkaili levyn tiimoilta ahkeraan, kiertäen niin Suomea, Eurooppaa ja pistäytyen myös USA:ssa.

Signmarkin keikat ovat huikea audiovisuaalinen kokonaisuus, jossa lavalla tullaan näkemään uutta tekniikkaa, livekeikka toimii yhtälailla koko yleisölle! Mukana kulkee mm yhdeksänmetrinen interaktiivinen laserkäyttöinen videoseinä. Signmark levittää sanomaansa käyttäen vahvaa biittiä, missä voimakas alarekisteri ja basso ovat olennainen osa hänen esiintymistään.
Rock the party!

Signmark on myös erittäin kysytty motivational speaker ja Signmarkin posittivisesti kantaaottavat puhekeikat voit tilata myös jatkossa meiltä.
Signmarkista on tehty useita TV-dokumentteja eri puolilla maailmaa ja hänet on palkittu The Outstanding Young Person of the World 2009 –palkinnolla. Hän on myös ulkoministeriön ja ministeri Alexander Stubbin erityisedustaja.

Kuuntele Silent Shout:

Katso Fighting- Musiikkivideo:

Kommentointi on suljettu.