Conscious Youths

kotisivut: www.myspace.com/consciousyouths
lavakartat: CONSCIOUS YOUTHS TECH RIDER 040708

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Conscious Youthsin kolme jäsentä ovat kukin tahoillaan tehneet pitkää uraa ja miehet yhdistävät nyt ensikertaa voimansa. Nelikon soundit sointuvat sulavasti yhteen, vaikka kullakin on selkeästi oma tunnistettava tyylinsä. Olisiko tämä viimeinkin hip-hopin Crosby, Stills, Nash & Young? CY tarjoaa selkeästi jotain uutta 2000-lukulaisen paikalleenjymähtäneen ja itseääntoistavan hip-hopin keskellä. Musiikillisesti vaikutteita nousee laajalta pohjalta. Conscious Youths -soundissa kuuluu yhtä lailla reggae ja rhythm and blues, kuin folk, punk, ja 90-lukulainen backpacker-rappi.

CONSCIOUS YOUTHSin debyyttialbumi ”SEE WHY” julkaistiin syksyllä 2008.

Ensimmäinen single-lohkaisu ”Don´t Worry” jaettiin radioille toukokuussa 2008. Singlen mukana tuli koodi, jolla voi ladata myös toisen uuden Conscious Youthsin biisin Arnoldsin nettisivuilta.

JÄSENET:

MR. SINGH
Conscious Youths-konseptin kehittäjä, CapeNape and the Foundation -orkesterin nokkamies ja suomalaisen rytmimusiikin lupaavin uusi kyky. CY´n nuorimmalla jäsenellä on intialaiset sukujuuret ja liikkuu sujuvasti puhdasoppisesta räbäytyksestä monipuoliseen lauluun aidossa singjay-hengessä.

PALEFACE aka Daddy Pales
Kolme albumia julkaissut suomalaisen hip-hopin pioneeri ja puhemies. Radio-ohjelmiensa lisäksi mies muistetaan suomentajana mm. Eminemin 8 MILE -elokuvasta ja Saul Williamsin ”Sanoi Haulikko Päälle” -teoksesta. Kalpeanaaman ”Hip-Hoppii englantii” -lastenlaulu päätyi uuteen suomalaisten ala-asteiden musiikinkirjaan!

REDRAMA aka LIL´ RED
Tämä Emma-pystillä ja European Border Breaker Awardilla palkittu moottoriturpa on kahden soololevynsä lisäksi tehnyt mm. jalkapallon EM-kisojen tunnaribiisin 2008 yhdessä Jamaikalaisen dancehall-legenda Shaggyn kanssa! Muistakaamme, että mies on myös akateemisesti tunnustettu jazz-kitaristi! More fire!

Kommentointi on suljettu.