Posteljoona & Ystävät

 
Media: Kuvat
Kotisivut:Facebook
Lavakartat: Posteljoona ja ystävät Tekninen Raideri

Myyjät:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
if.ycnegamas(ta)aruep.imas

Marko Seppi
+358 (0)40 487 4644
if.ycnegamas(ta)ippes.okram

Posteljoona on suomalaisen rytmimusiikin väriläiskä, joka tarkkanäköisillä lyriikoilla ja tyyleillä leikitellen antaa tottumuksille pölyhuiskasta.

Posteljoonan uusin kappale ”Ikävä” on toinen single tammikuussa 2013 julkaistavalta ”Uuteen multaan” -albumilta. Levyn ensimmäinen sinkku ”Naimisiin” on soinut liki 400 kertaa SuomiPOPin taajuuksilla ja kappale on myös Ylex:n soittolistalla. Alun perin Posteljoona tuli tunnetuksi vuoden 2008 hitistä ”Nakuna”. Yli viisi miljoonaa katselukertaa Posteljoonan Youtube-kanavalla kertoo myös artistin vakaasti kasvasta suosiosta.

Keikoilla kokoonpano liikkuu kahdeksanhenkisenä rytmipataljoonana. Lisäksi väestöä on tanssitettu duo-keikoilla DJ/MC Paha-Nuutin kanssa. Mukaansatempaavan spontaani lavashow vääntää hymyn paatuneenkin rokkipoliisin huulille. Bändissä mukana olevat soittajat vaikuttavat / ovat aiemmin vaikuttaneet muun muassa Plutonium 74-, Leijonamieli & Putkimiehet-, Capenape and the Foundation- sekä Tundramatiks -kokoonpanoissa.

Posteljoona-taiteilijanimen takaa löytyy media-alan monitaituri Joona Kortesmäki, joka on tullut tunnetuksi niin YLEn Uuden Musiikin Kilpailun, Emma-gaalan ja TV1:n Lauantaiprojektin juontajana kuin Subin Teräspallit-sarjan ohjaajanakin.

PROMOKUVAT
http://www.posteljoona.com/PRESSIKUVAT/

Kuuntele ”Taralle ja Hertalle”:

Katso Ikävä- musiikkivideo:

Jäsenet:
Posteljoona – Vokaalit ja pasuuna
Paha-Nuutti – Räpit ja akkari
Tommy Fast – Basso
Ilja Juutilainen – Rummut
Mikko Korhonen – Kitara
Mikael Björkman – Kiipparit
Jarno Tikka – Foni
Esa Puolakka – Trumpetti

Kommentointi on suljettu.