Tracedawn

Nettisivut: www.tracedawn.com / Facebook
Lavakartta: Tracedawn_Kanavalista_Lavakartta_2012

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

Pääkaupunkiseudulta ponnistava modernin melodisen metallin sanansaattaja Tracedawn palasi muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen tositoimiin uudistuneella kokoonpanolla sekä ”Lizard Dusk” -nimeä kantavalla albumilla. Yhtyeen kolmas albumi julkaistiin helmikuussa 2012 Pohjoismaissa (Playground Music) ja Keski-Euroopassa (Sony/Dakkar). Albumilla kuullaan ensimmäistä kertaa aikaisemmin mm. Amoralissa vaikuttaneen vokalistin Niko Kalliojärven voimaa. Lauluosuudet albumilla on jaettu kahtia: Kalliojärven pitäessä huolta aggressiivisemmasta vokalisoinnista, hoitaa kitaristi Tuomas Yli-Jaskari puhtaat osuudet.

Tracedawn on edellisten albumeiden myötä kiertänyt ympäri Eurooppaa mm. Ensiferumin ja Stratovariuksen matkassa. Yhtye on nähty merkittävillä festivaaleilla, kuten Rock Hardissa, Wackenissa sekä Tuskassa.

TRACEDAWN – LIZARD DUSK

“Tätä levyä ei pidä unohtaa, kun valitaan vuoden 2012 parhaita.” -Inferno

  ..Arabian Nights ja Breed Insane ovat melodian ja metallin unelmaliittoja, joista ei upeita sävelkulkuja puutu.Vauhti on pääosin kova, laulajien vuorottelu toimivaa, ja kosketinsovitukset kauttaaltaan kiinnostavampia kuin Soilworkilla tai Northerilla koskaan.” –Imperiumi.net

Kuuntele ”In Your Name”:

Jäsenet:
Niko Kalliojärvi – Laulu
Tuomas Yli-Jaskari – Kirata & laulu
Roni Seppänen – Kitara
Pekko Heikkilä – Basso
Vili Itäpelto – Koskettimet
Perttu Kurttila – Rummut


Kommentointi on suljettu.