Gebardi

gebardi
Kotisivut: www.gebardi.com / Facebook

Myyjä:
Sami Peura
+358 (0)40 590 0290
sami.peura(at)samagency.fi

GEBARDI on eläin!!

Se pyydystää saaliinsa viihdyttämällä ja kiihdyttämällä tämän puolustuskyvyttömään olotilaan, tartuttaakseen tähän sitten täpläkuumeen. Tartunnan oireita ovat tanssijalan vastustamaton vipatus, herkeämätön hymy, useimmiten suoranainen hurmio. Gebardin pyydystyskeinoina ovat mm. discoklassikot, tuoreempi suomipoppirokki, finnhitit, vanha kunnon rock´n´roll-rypistys, herkät hitaat – sekä vastustamaton pilke silmäkulmassa!

Gebardi Behmeällä Beellä on BileBändi – maailman paras sellainen! Se on jo vuodesta 1999 merkannut reviirikseen pääkaupunkiseudun ohella muutakin eteläistä Suomea, tehden yhä tihenevästi valloitusretkiä myös muualle kotomaahan. Sielläkin se on monille tuttu TV:n luonto-ohjelmista, kuten Bumtsibum!, 4POP, Levyraati tai Tartu Mikkiin – tai radiosta. Tai lehtien sivuilta.

Gebardi nostattaa tunnelman kattoon – ja kattoa muutaman metrin siihen päälle. Täpläkuume leviää… älä välty!

Gebardin uusin albumi ”Sisäinen Eläin” ampaisi Suomen virallisen listan ykköseksi viikolla 26/2009. Samalla Gebardi ohitti muun muassa Anna Puun ja AC/DC:n. Kiivaasti keikkaileva Gebardi kannattaa tsekata ajoissa jo tulevan pikkujoulukauden ohjelmistoon sekä syksyn yritystapahtumiin.

Tarkasta Gebardin keikkakunto:

Jäsenet:
Visa Luttinen – Laulu
Pasi Kallio – Basso, laulu
Tumppu Kesälä – Koskettimet, laulu
Pasi Könönen – Kitara, taustalaulu
Matti Lehtinen – Rummut
Veli-Pekka Haanmäki – Saksofoni, huuliharppu
Pasi Piispanen – Trumpetti
Kalle Keski-Orvola – Miksaus

Kommentointi on suljettu.