Substances

Website: www.myspace.com/substancesband
Technical rider: substances_lavakartta

Contact:
Rami Hirvelä
+358 (0)40 487 4644

Substances on helsinkiläinen alternativeryhmä, jonka maine energisenä livebändinä on jo kiirinyt maamme rock-piirien korviin. Yhtye koostuu viidestä taitavasta soittajasta, joiden otteisiin tuo varmuutta vuosien keikka- ja levytystoiminta erilaisissa kokoonpanoissa. Yhtyeen nokkamies kun vielä edustaa Parkkosten kuulua ja karismaattista pihtiputaalaista laulajasisarusparvea, on ryhmällä rock-asenne hallussa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Yhtyeen musiikilliset juuret voidaan parhaiten paikantaa yhdysvaltalaiseen punk- ja alternativerockiin; musiikillisista vaikuttajista mainittakoon esimerkiksi Muse, Queens Of The Stone Age sekä Nine Inch Nails.

Substances julkaisee Between Floors- nimisen debyyttialbuminsa 11.11.2009 ja levyn valmistumista juhlitaan samana päivänä keikalla rock-mekka Bar Loosessa, Helsingissä (Annankatu 21). Joel Attilan tuottama albumi koostuu sävyiltään ja intensiteetiltään vaihtelevasta materiaalista, jossa kantavana voimana alusta loppuun toimii dramaattisuus ja intohimoinen ilmaisu. Substances on omimmillaan keikkaolosuhteissa – tämä ryhmä on nähtävä itse!

Ville Parkkonen: vocals
Markku Heinäseaho: guitar
Perttu Jämsén: guitar
Samu Kurppa: bass
Jarkko Rantala: drums

Comments are closed.